Apreciez libertatea de exprimare, dar totuși când scrii un articol, tu ca jurnalist, blogger sau scriitor, mai documentează-te un pic despre criptomonede, și nu fă te rog din țânțar armăsar.
Mulți din presă au omorât bitcoinul de multe ori, de la lansarea lui și până azi. Să închizi rețeaua Bitcoin, înseamnă să oprești Internetul, dar și atunci tot vor exista salvări de siguranță, iar când Internetul va reveni, va reveni și Bitcoinul.
Ideea este simplă – nu poți opri Internetul! Și apoi, cele mai mari afaceri din lume depind de Internet. Cine și-ar dori să oprească Internetul? Prea puțini.
Îi văd pe unii care au acces la un public larg prin intermediul unor publicații online de renume, că își permit să critice și să-i acuze pe cei care întrețin rețeaua Bitcoin, pe cei care tranzacționează bitcoin si mai departe casele de schimb de criptomonede. Dar unii dintre ei, nu știu să facă diferența între un token și o criptomonedă. Nu înțeleg cum se transferă o parte dintr-un bitcoin, de la o adresă la alta și cu toate acestea au dreptul să scrie despre bitcoin.
Bă copiii, care scrieți despre Bitcoin, vă rog eu, cumpărați-vă o parte dintr-un bitcoin, investiți 100 euro în bitcoin să vedeți cum e să deții o parte dintr-un bitcoin și apoi scrieți despre criptomonede.
Iar cititorilor le spun simplu, bitcoin va exista, atâta timp cât vor fi calculatoare, Internet și curent. Iar la acestea din urmă nu vom renunța, și ca să înțelegeți ce viitor au criptomonedele, rețeau Bitcoin va deveni din ce în ce mai puternică, mai accesibilă, mai rapidă și mai sigură.
Vă rog să cițiți articolele scrise de cei care dețin criptomonede, de cei care tranzacționează pe burse criptomonede sau token-uri sau cei care dezvoltă diverse programe software în jurul criptomonedelor.
Bitcoinul ca și criptomonedă va crește în valoare, ceea ce a dovedit de mai bine de un deceniu și în plus, unele bănci deja utilizează tehnologia Bitcoin. Iar dacă unii din presă își permit să-și bată joc de Bitcoin, o fac pentru că ori vor să se joace cu cursul de schimb al criptomoendelor (adică să minipuleze informațiile în favoarea lor) ori unele „vulpi” din presă nu mai pot ajunge „criptocireșe” ori le sună lor bine cuvântul „cripto” și traduc de pe ici pe colo eronat știri din universul criptomonedelor.
Este bine de stiut, multumesc pentru informatie!
Super content-ul, big like!