Morgan La Dud este locul unde îți înconjori cu dragoste iubita, un loc plin de mister și cu o istorie de aproape 200 ani, oglindita prin bătrânul dud ascultător de atâtea povesti și secrete de scriitori și actori, artiști și filozofi. Pe banca de sub bătrânul dud, cu un pahar de vin rosu în mana, Eminescu gândea la poeziile sale.
Restaurantul „pare” că este situat într-un loc retras, impropriu spus, pentru că se află în Centrul Istoric al Bucureștiului.
Odată ajuns „La Morgan la Dud”, restaurantul știe cum să îmbine atmosfera boemă a Bucureștiului de altă dată, cu plăcerea gastronomică. Bucătăria te va încânta cu preparate franțuzești și internaționale.
Mâncărurile sunt semnate de către Chef Eduard Istoc și preparate doar din ingrediente proaspete, în bucătăria sa, fără aditivi alimentari pentru ca, de la pâine la paste, sosuri, reducții, deserturi și dulcețuri, toate sunt preparate în casa.
Aranjarea pe farfurie este făcută cu mare atenție și arta, în așa fel încât să-ți încânte privirea și să-ți stârnească papilele gustative.
Pasiunea lui Chef Eduard Istoc este dusă la rang de artă prin creațiile sale de fine dining și prin amplul meniu de Foie gras care este reprezentat prin cele 20 de feluri regăsite în meniu.
Alături am ales cele mai frumoase și mai gustoase preparate de pe pagina de Facebook a restaurantului Morgan La Dud. De asemenea, am selectat și câteva fotografii pentru o cină de vis în București.
Lasă un răspuns