Dacă nu ai puțină pasiune pentru criptomonede sau bitcoin ori doar ai auzit de ele, dar pe tine tot banii obișnuiți te încântă, atunci acest articol nu e pentru tine.
Oricum, ca și idee, nu încerca să-ți tipărești bani acasă! Și reține, banii tipăriți transmit cele mai multe boli, încearcă să plătești cu telefonul sau cardul.
Pe de altă parte, viitorul este al criptomonedelor și al bitcoinului; și tot ce se aseamănă cu el, atunci când discutăm despre bani!
Poți genera bani cu telefonul tău instalând aplicația Electroneum
Electroneum este o criptomonedă care în prezent nu valorează mult, însă aplicația prin caracteristica ei, care îi conferă compatibilitate cu Android și iOS oricine o poate instala de aici, și ulterior poate mina (poate genera bani) în cloud această criptomonedă, fără a utiliza resursele telefonului.
De asemenea, Electroneum este un portofel digital, și vă recomand aplicația ca prim contact cu criptomonedele. Puteți vedea ce ușor se pot trimite bani, oricând, oriunde în lume și cu un comision mic.
Cumpărați acțiuni Kucoin
Kucoin.com este cea mai avansată și mai sigură casă de schimb virtuală care îți permite să schimbi bitcoin în orice altă criptomonedă și invers, iar mai recent prin partenerul ei poți cumpăra bitcoin cu cardul bancar.
Acțiunile Kucoin (sau moneda digitală KCS), pot genera o dobândă anuală cuprinsă între 6 și 9%. Spre exemplu, dacă cumpărați acțiuni Kucoin de pe site-ul casei de schimb în valoare de 1000 USD – pe o perioadă de un an, aceste acțiuni vă generează 50 USD, iar dacă valoarea monedei digitale, crește de la 1 la 1,5 USD, atunci mai câștigați încă 200 USD.
Evident acesta este un exemplu, reține te rog, să nu investești niciodată în acțiuni, mai mult decât îți permiți să pierzi!
Puteți vizita site-ul Kucoin de aici.
Minați Ethereum cu plăci video
Poti să-ți cumperi câteva plăci video, spre exemplu Radeon 5700 XT, și să le setezi să consume cât mai puțin curent în procesul de minare, iar cca. 6 plăci video Radeon 5700 XT pot genera la momentul în care scriu acest articol, 6 USD pe zi, din care trebuie să scazi consumul de curent și investiția în hardware ori componente.
Dacă ți-a plăcut acest articol poți să-i dai un share sau un like.
Lasă un răspuns