Această dietă a fost scrisă de o persoana care dorește să-și păstreze anonimatul.
Acest regim este folosit pentru mai multe articole din acest site, așadar dacă ați ajuns aici, este pentru că am făcut referire la el. Cu toate acestea păstrează într-o altă fereastră deschis articolul anterior!
Acest regim alimentar se utilizează pentru un timp limitat.
Mănâncă doar gătit: toate mâncărurile, de exemplu găină, (care includ și pește, macrou și ton – conțin mercur, încearcă să limitezi utilizarea lor), brânză (cu 0,1 g de carbohidrați simpli – zahăr, doar de tip *), mei, ovăz (fără să fie zdrobit, cereale complete!), adzuki și ulei de măsline brut. Ca mirodenii, utilizați: vârf de cuțit de piper negru, sare nerafinată (toate preparate conform indicațiilor care vor fi trecute aici).
Poți sa suplimentezi cu: varză de linte, lucernă, grâu de toamnă, adzuki roșu – boabe de fasole roși închise.
*
Dacă ești nesigur sau nu sunt scrise date pe produs – renunța imediat, dacă are pe etichetă înscris 0,1 g este în regulă.
**
Dacă în această dietă apar dureri mari și intense pentru perioade lungi de timp (ca și arsurile): mănâncă câteva mere și întoarce-te imediat la dieta ușoară (care urmează să o scriu), dacă se utilizează plante, este mai ușor să treci peste dieta strictă (încearcă să reziști)
Toate alimentele pe care le mănânci trebuie să fie organice sau bio!
Le mănânci în fiecare zi, tot timpul fără excepție (descompunerea microorganismelor va avea loc în următoarele trei săptămâni). În dieta ta mai poți include de exemplu o cupă de 250 ml de linte brute sau grâu de toamnă.
400g/ ovăz (6h ținut în apă, 30m gătit) sau adzuki (12h ținut în apă, 25m sau 30m gătit),
200g/ brânză sau mei (8h ținut în apă, 11 – 14 minute gătit)
260g/ ton sau 200g de găină.
Continuă regim alimentar strict până la 1 – 1,5 luni (pentru cele mai bune rezultate) **, după aceea treceți pe dieta ușoară (care urmează să fie descrisă) pentru o perioadă de timp, după aceea vă întoarceți la regimul strict. Dacă nu rezistați cu acest regim, deși pentru cele mai bune rezultate ar fi bine să rezistați, o dată pe săptămână puteți mânca 6 ouă gătite sau omletă. În gătit folosiți doar ulei de măsline! În cazul dietei stricte: este interzis consumul de ouă, orez brun, hrișcă și grâu de toamnă pentru cei care au cancer! De asemenea, sunt interzise alimentele de mai sus: în cazul detoxifierei de metale grele!
Dacă nu reușești să ții această dietă strictă, din când în când poți să consumi orez brun (8h ținut în apă, 30m gătit), hrișcă (20 – 45 minute ținut în apă, 20 minute gătit), grâu de toamnă (7h ținut în apă, 20 minute gătit). Urmează această dieta strictă timp de 6 până la 14 luni, după aceea poți să treci pe regimul normal, unde poți mânca ce dorești – însă limitează zahărul!
în momentul în care ai nevoie, treci pe dieta ușoară și rămâi pe ea – până ești pregătit să revii pe dieta strictă (atunci când limba ta va deveni roșie – și vei putea verifica saliva dimineața dacă conține microorganisme, dar voi explica mai târziu cum?). Atunci dieta strictă va deveni obligatorie.
–
Ai putea avea impresia că această detoxificare îți pedepsește dur organismul, dar de fapt se pornesc mecanismele ca să funcționeze bine, distrugând boala din organism – din cauza lipsei de hrană organismul descompune orice microorganism pentru a se hrănii. Dacă din orice motiv crezi – că nu ar trebui să continui aceasta dietă, treci pe cea ușoară, îî va lua mai mult organismului tău să se curețe de detoxifice, dar va fi mult mai ușor – poți include în regim și ierburile puternice, deși nu este recomandat.
Lista (albă) permisă cu alimente / care pot fi consumate fără limitări – în rotație
Legume
Țelină
Conopidă
Dovlecel de vară
Pătrunjel
Suedez
Varză
Arpagic
Andivă
Gulie
Ridiche
Sfeclă de zahăr
Anghinare
Varza chinezeasca
Okra
Castravete
Salată Verde
Usturoi
Sparanghel
Varză de Bruxelles
Nap
Chard
Escarole
Praz
Șalotă
Nap turcesc
Varza de bambus
Squash Spaghetti
Broccoli
Spanac
Ceapă
Frunze de sfeclă
Brusture
Morcov
Păpădie
Chimen dulce
Varza (cu excepția fasole Mung)
Creson
Voinicică
Fructe
Avocado
Lămâie
Merișor
Îndulcitorii
Pulbere Stevia (rebaudiana)
Pulbere de rădăcină de cicoare sau extract
Condimente
Toate, ierburi proaspete și uscate – păstrate maxim
6 luni în loc de rece
Fasole
Mung
Verde
Rinichi
Fasole Navy
Năut
Linte (verde)
Mazăre
Mazăre neagră
Boabe
Grâu (iarna)
Semințe
Hrișcă
Semințe de dovleac
Semințe de cânepă
Semințe de floarea soarelui
Semințe de muștar
Semințe de susan
Nuci
Migdale
Nuci braziliene
Macadamia
Nuci de pin (ar putea fi otrăvitoare)
Alune
Uleiuri (de înaltă calitate, presat la rece, păstrată în
frigider)
Dovleac
Cânepă
Susan
Ulei de măsline / extra virgin
Ouă
Pui
Gâscă
Curcan
Fazan
Băuturi
Apă
Apă cu lămâie
Pau D’Arco,
Ceai Roobios
Toate ceaiuri de plante naturale, de înaltă calitate
Carne și pește
Toate, proaspete (verificați ce aveți voie dacă sunteți bolnav!)
Toate alimentele trebuie să fie naturale!
ALIMENTE RESTRICȚIONATE
Cartofi
Roșii
Vinete
Piper, ardei Cayenne (toate de mai sus sunt toxice,
conțin solanina otrăvitoare & ar trebui evitate)
Sfecla
Cassava (trebuie să fie prelucrată)
Dovleac
Fructe (numai în sezon, interzise cele înghețate sau din conserve)
Mere
Coacăze
Ananas
Zmeură
Caise
Grapefruit
Prune
Piersici
Pere
Căpșune
Fasole
Mazăre
Linte (maro, negru)
Fasole verde plate
Boabe
Mei
Orz
Ovăz
Secară
Alac sălbatice
Orez alb
Nuci Caju (otrăvitoare – să nu se consume)
Neclasificate
Tăiței
Varza murata
Chefir
Iaurt
Băuturi
Proaspăt presate din legume / fructe, cele menționate în acest tabel.
Lasă un răspuns