Pâinea cu cânepă se coace în cuptoarele Dorbob din Oradea

paine cu canepa oradea

Pâinea cu cânepă produsă în cuptoarele Dorbob are o textura fină și este o alegere sănătoasă dacă o comparăm cu pâinea clasică.

Pâinea cu cânepă pe care am testat-o este un deliciu pentru papilele gustative, gustul este foarte ușor acrișor, iar în combinatie cu ulei de cânepă și usturoi ne amintește de zilele copilăriei!

Pâinea are o textură densă și nu se fărâmițează la tăiere, fiind practică pentru sandvișuri.

Făină de cânepă aflată în compoziția pâinii este produsă de către CANAH la Salonta.

Pentru mai multe informații te îndrum să suni la Dorbob ori să întrebi în magazinele Dorbob.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.