
Micul dejun nu trebuie să fie plictisitor și monoton! Adăugarea de iaurt de cocos hrănitor, bogat în probiotice și semințe de chia bogate în proteine la acest ovăz cu ciocolată din cartea de bucate Nourishing Vegan Every Day, oferă o nouă senzație gustativă ovăzului simplu.
Ingredientele de care avem nevoie:
1 cană de ovăz 2 linguri de semințe de chia ¾ cană iaurt de cocos, împărțit 1¼ cană lapte vegan 1 linguriță extract de vanilie 2 linguri nuca de cocos uscata 2 linguri de cacao bucăți mici, plus câteva extra pentru servire 3 linguri de unt de arahide 1 lingura sirop de arțar 1 linguriță cacao pudră ¼ linguriță sare 1 lingură fulgi de cocos

Cum îl preparați?
1.Într-un borcan frumos, amestecați ovăzul, semințele de chia, ½ cană de iaurt de cocos, laptele vegan, nuca de cocos uscată și bucățile mici de cacao. Acoperiți și le puneți la frigider peste noapte.
Poftă bună!
2.Într-un castron mic, amestecați untul de arahide, siropul de arțar, pudra de cacao și sarea până se omogenizează.
3.În două borcane, strat de ovăz cu iaurt și sos și deasupra cu fulgi de nucă de cocos și niburi de cacao în plus.
Sursa: vegnews.com
Foarte gustos hmmm