Dacă te regăsești printre persoanele care au renunțat la zahăr și mai mult aleg o viață sănătoasă fără ouă, lapte și carne din diverse motive, atunci știi cât de greu e să găsești un produs care să satisfacă criteriile de mai sus.
Batonul vegan pe care l-am testat de la Hemp Up by CANAH, este un produs procesat la rece, fără zahăr adăugat, cu o aromă puternică de căpșuni și este suficient de dulce prin natura ingredientelor ca să-ți potolească pofta de dulce.
O viață sănătoasă implică multe sacrifici alimentare, spun asta pentru că 35 de ani am consumat carne, ouă și lapte, iar momentul în care am fost nevoit să renunț la ele a fost unul extrem de dificil, iar pe atunci alternativele vegane erau vagi.
În prezent varietatea produselor vegane a crescut considerabil, iar un baton vegan Hemp UP cu căpșuni îmi îndeplinește pretențiile, și la cele 48 grame oferă 171 kcal – destul de multă energie pentru un baton atât de mic!
Batonul a fost conceput în colaborare cu un Chef specializat în bucătăria vegană. Batonul ECO cu căpșuni și cânepă asociază o combinație creativă de ingrediente naturale, procesate la rece. Batonul vegan este alegerea ideală pentru cei care își doresc o gustare sănătoasă și sățioasă.
Batonul eco cu semințe de cânepă și căpșuni conține: curmale, smochine, semințe de cânepă, migdale, nuci caju, pudră căpșuni și esență de căpșuni (0,1%). Batonul este bogat în fibre care au rolul să accelereze tranzitul intestinal.
Toate ingredientele utilizate în batonul Eco (ori Bio) cu cânepă și căpșuni provin din culturi certificate ecologic, obținute fără utilizarea substanțelor chimice, fără intervenții genetice și care se află în armonie cu natura și mediul înconjurător.
Un baton vegan nu conține: gluten, conservanți, OMG și zahăr. Pentru mai multe detalii vă invit să vizitați pagina producatorului aici.
Lasă un răspuns